Koronaepidemian vaikutukset yhdistyksen toimintaan

10.4.2020

Hei hoffiväki!

Elämme poikkeuksellista epävarmuuden aikaa. Koronavirus tuli ja sekoitti kaikkien elämän, tavalla tai toisella.

Epidemia vaikuttaa niin treeneihin, kuin yhdistystoimintaan ja tapahtumien järjestämiseen. Suomen Hovawart ry:n hallitus seuraa tiiviisti viranomaismääräyksiä sekä Kennelliiton tiedotteita.

Suomessa poikkeustila jatkuu ainakin 13.5 asti. Kennelliitto uutisoi 9.4, että se varautuu nyt myös kesä- ja heinäkuun tapahtumien perumiseen. Tällä hetkellä Kennelliitto on perunut kaikki kevään tapahtumat 31.5. asti. Tilanne saattaa vielä muuttua ja sen mukaan on yhdistyksessäkin elettävä.

Olemme yhdistyksessä miettineet kesän tapahtumien kohtaloa. Valitettavasti kesäleiriä ei ole mahdollista järjestää. Joten leirin ajankohta tullaan siirtämään ensi kesälle.

30. Päänäyttelyn ja tokon kohtalo on vielä vaakalaudalla, mutta jos vain mahdollista, tapahtumat järjestetään heinäkuussa tuttuun ajankohtaan. Jos tilanne ei sitä salli, siirretään päänäyttely ja toko syksymmälle. Tiedotamme asiasta mahdollisimman nopeasti ajankohdan varmistuttua.

Hallitus on päättänyt jo nyt, että päänäyttelyn yhteydessä suunniteltu juhlaillallinen siirretään ensi vuodelle. Nyt ei ole oikein juhlafiilistä.

Päivitämme kotisivuille sekä Facebookiin tilannetietoa, heti kun mahdollista. 

Lopulliset päätökset tullaan tekemään 15.6 mennessä tai aiemmin, mikäli tilanne sen mahdollistaa.


Koska kukaan ei pysty ennustamaan tulevaa, voimme vain toivoa, että koronasta johtuva poikkeustila normalisoituu ennen syksyä.

Empä olisi alkuvuodesta uskonut, että joudumme tällaisiä asioita pohtimaan, kun suurin murhe tuntui olevan lumen puute täällä etelässä. Nyt on kaikki toisin. Ehdottoman tärkeää on mennä ihmisten terveys edellä, vaikka harmitus onkin sydäntä raastava.

Omasta sekä yhdistyksen puolesta toivotan jokaiselle terveyttä, pitäkää huolta itsestänne sekä läheisistänne, ja ennen kaikkea nauttikaa ulkoilusta hovaronttienne kanssa.


Puheenjohtaja

Piia Kuula

044 910 8582