PK-RINKI PÄIVITYS!

10.2.2020

Kouluttajaksi Jari Kantoluoto 

Koulutuskertoja tulee olemaan kuusi , maaliskuusta syyskuuhun ja treenit pidetään Etelä-Suomen alueella (Nurmijärvi-Rajamäki-Järvenpää). 

Treenipäivät: 
24.3, 28.4, 20.5, 17.6, 12.8 ja 16.9. 

PK-rinkiin valituille koirakoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 15.3.2020. Kuunteluoppilaat ovat tervetulleita mukaan! 

Jari  Kantoluoto on kouluttanut neljä saksanpaimenkoiraa IPO3 luokkaan arvokisatasolle, SM tai MM-tasolle. Hän on saksanpaimenkoiraliiton pätevöimä maalimies vuodesta 2004 ja toiminut liiton maalimieskouluttajana 8 vuoden ajan. Hän on myös saksanpaimenkoirien ominaisuusarvioija, Eläintenkouluttaja (AT). 

Jari pitää luentoja ja koulutuksia Suomessa ja ulkomailla eri lajien harrastajille, mm. agility, toko, koiratanssi, suojelu. Tämän lisäksi hän tekee koulutusyhteistyötä poliisikoira-, rajakoira- ja sotilaskoiraohjaajien kanssa. 
Jarin koulutus perustuu oppimisteorioihin, tieteeseen ja omaan kokemukseen. Erityisosaaminen viretila ja motivaatio - näiden hyödyntäminen  tottelevaisuudessa ja korkeaan motivaatioon perustuvan hallinnan rakentaminen. 


Hakeminen PK-rinkiin 


PK-rinkiin valitaan kahdeksan koirakkoa ja kaksi varakoirakkoa. Hakijan on oltava Suomen Hovawart ry:n jäsen. Rinkiin haetaan yhteistyökykyisiä ja tavoitteellisia koirakoita, jotka tähtäävät vähintään 3-luokan pk -kokeisiin. Ringin jäsenten tulee olla valmiita panostamaan sekä oman, että muiden menestyksen hyväksi. 

Vähimmäisvaatimus: BH-koe tulee olla suoritettuna. Valinnat tehdään saavutettujen pk-tulosten perusteella. Kahden koiran ollessa tasan on nuorempi etusijalla. 

Hakemuksesta tulee käydä ilmi koiran virallinen nimi ja ikä sekä saavutetut tulokset.  Kerro hakemuksessa myös miksi haet PK-rinkiin ja mitkä ovat tavoitteesi. Kerro myös lajisi, jota harrastat sekä motivaatiosi osallistua ja harjoitella pk-ringin tilaisuuksissa. 
Voit kertoa myös koiraharrastustaustastasi, sekä siitä miten olet valmis panostamaan lajiin tavoitteidesi saavuttamiseksi. 

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi 29.02.2020 mennessä.


Ilmoittautumiset: koulutusvastaava@suomenhovawart.fi 
Lisätietoja antaa Kirsi Tiainen: agility@suomenhovawart.fi