Vuosikokouksessa 24.4. päätettyä

24.4.2022

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin Halkian työväentalolla ja paikalla aktiivisia jäseniä.

Kokous sujui hyvässä hengessä ja aktiivisesti keskustellen.


Kokouksessa käsiteltiin tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto. Kokous päätti tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntamisestä.

Yhdistyksen jäsenet päättivät vuosikokouksessa myös hallituksen täydentämisestä kahdella uudella jäsenellä. Hallitukseen valittiin vuosiksi 2022-2024 Piia Saalasti ja Marianne Rojo. Onnittelut Piia ja Marianne!

Kokouksessa oli esillä ehdotus vuoden rally-tokohovawart pistelaskuun ja hovawarttien rally-toko mestaruuskisojen sääntöihin, jotka molemmat kokous päätti palauttaa uudelleen valmisteltavaksi.

Puheenjohtaja Päivi Felixson kertoi kokoukselle, että hallitus on päättänyt perustaa sääntötyöryhmän. Työryhmän jäseniksi on valittu Anu Hatunpää, Heidi Pasanen, Katariina Suomi ja Päivi Felixson (pj.).

Lisäksi hallitus ilmoitti kokoukselle, että ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa 19.3.2022  puheenjohtajan toimikausi oli kirjattu väärin. Oikea toimikausi on 2022-2023. 


Kokous kesti reilut 1,5 h ja kokousväki keskusteli aiheista aktiivisesti.

Saipa hallitus myös kiitosta asioiden aktiivisesta esiintuomisesta sekä dokumenttien asiallisesta ja selkeästä ulkoasusta. Hallitus kiittää arvokkaasta palautteesta ja lupaa jatkaa samalla, toimivaksi havaitulla tiellä.

Kiitos jäsenille aktiivisuudesta!