Ilmoittautuminen päänäyttelyyn

Suomen Hovawart ry:n verkkosivustolla käytetään suojattua HTTPS-tilaa. Suojaus ei kuitenkaan yletä sähköpostiin. Tämän lomakkeen tiedot lähetetään sähköpostitse näyttelyn järjestäjälle, jolloin ne saattavat altistua tietoturvaloukkaukselle.

Jos et halua lähettää henkilötietoja tällä lomakkeella, voit ilmoittautua lähettämällä Suomen Kennelliiton ilmoittautumislomakkeen postitse os. Kaija Eerola, Alimaantie 210, 14200 Turenki tai sähköpostilla: kaija.eerola@elisanet.fi


VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ  4.7.2022

Huom. Tällä ilmoittautumislomakkeella kysytään maksun arkistointitunnusta. Näet sen tiliotteelta tai maksun kuitista.


lmoittamismaksut

Suomen Hovawart Ry:n jäsenille: 35 €, saman omistajan 2 jne. koira ja veteraanit 30 €, pennut 25 €, yli 10 v. veteraanit veteraaniluokkaan 5 €.

Maksut ei jäsenille: 43 €, saman omistajan 2 jne. koira ja veteraanit 38 €, pennut 33 €, yli 10 v. veteraanit veteraaniluokkaan 13 €

Tilille: Suomen Hovawart FI36 8000 1970 1057 15

Viite: 2110008

Tuomarit:

  • Pennut ja ROP-pentu, nuortenluokat: Marianne Holm Larnemaa
  • Junioriluokat ja ROP-junior, jälkeläisluokka, ROP: Stefan Damer, Saksa
  • Urokset avoinluokka ja paras uros: Bojana Razpotnik, Slovenia
  • Nartut avoinluokka, paras narttu ja kasvattajaluokka: Marco Mummeshohl, Saksa
  • Urokset käyttö-, valio- ja veteraaniluokka, nartut käyttö-, valio- ja veteraaniluokka, ROP-veteraani: Brit Wuchert, Saksa

Huom! Alaikärajan tulee täyttyä viimeistään näyttelypäivänä. 

Koira

Sukupuoli *

Huom! Mikäli koira on ulkomaisessa rekisterissä, on ilmoittautumisen liitteeksi lähetettävä kopio rekisteritodistuksesta. 

Mikäli koira on ulkomaisessa rekisterissä ja koira ilmoitetaan valioluokkaan, on ilmoittautumisen liitteenä oltava valionarvotodistus. Mikäli ulkomaisessa rekisterissä oleva koira ilmoitetaan käyttöluokkaan, on ilmoittautumisen liitteenä oltava käyttökoetodistus (WCC). 

Dokumentit lähetetään: kaija.eerola@elisanet.fi

Väri *

Kasvattaja

Omistaja

Kysymykset

Onko koira Suomen muotovalio *
Olen maksanut ilmoittautumismaksun Suomen Hovawart Ry tilille: FI36 8000 1970 1057 15, viite 211 0008. *

Näyttelyilmoittautumisen on oltava lähetetty ja ilmoittautumismaksun maksettu viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Tämä ilmoittautuminen on sitova. Kennelliiton näyttelysääntöjen mukaan ilmoittautuminen näyttelyyn velvoittaa aina myös maksamaan ilmoittautumismaksun. 

Vakuutan, että koirani on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti.  Sitoudun noudattamaan Kennelliiton sääntöjä ja ohjeita sekä erityisesti näyttely- ja antidopingsääntöä niitä täydentävine ohjeineen.

Koiranäyttelysäännöt: https://www.kennelliitto.fi/lomakkeet/koiranayttelysaannot

Henkilötietojani käsitellään tämän sopimuksen täytäntöönpanemiseksi.

Koiran tulos, arvostelu, nimeni ja kotipaikkani voidaan tallentaa ja julkaista sekä luovuttaa Kennelliiton jäsenjärjestöille ja yhteistyökumppaneille.  

Lupa tietojen julkaisemiseen

Toimintaamme tukee