Ilmoittautuminen päänäyttelyyn

Suomen Hovawart ry:n verkkosivustolla käytetään suojattua HTTPS-tilaa. Suojaus ei kuitenkaan yletä sähköpostiin. Tämän lomakkeen tiedot lähetetään sähköpostitse näyttelyn järjestäjälle, jolloin ne saattavat altistua tietoturvaloukkaukselle.

Jos et halua lähettää henkilötietoja tällä lomakkeella, voit ilmoittautua lähettämällä Suomen Kennelliiton ilmoittautumislomakkeen postitse os. Kaija Eerola, Alimaantie 210, 14200 Turenki.

Huom! Alaikärajan tulee täyttyä viimeistään näyttelypäivänä.

Koira

Sukupuoli *

Huom! Mikäli koira on ulkomaisessa rekisterissä, on ilmoittautumisen liitteeksi lähetettävä kopio rekisteritodistuksesta os. kaija.eerola@elisanet.fi.

Väri *

Kasvattaja

Omistaja

Kysymykset

Onko koira Suomen muotovalio *
Olen maksanut ilmoittautumismaksun *

Näyttelyilmoittautumisen on oltava lähetetty ja ilmoittautumismaksun maksettu viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Tämä ilmoittautuminen on sitova. Kennelliiton näyttelysääntöjen (kohta 3) mukaan ilmoittautuminen näyttelyyn velvoittaa aina myös maksamaan ilmoittautumismaksun. 

Vakuutan, että koirani on rokotettu ja tunnistusmerkitty voimassa olevien määräysten mukaisesti. Sitoudun noudattamaan Kennelliiton voimassa olevia näyttely- ja antidopingsääntöjä sekä niitä täydentäviä ohjeita. Suostun siihen, että Kennelliitto ja rotuyhdistykset saavat julkaista koirani saaman arvostelun. 

Lupa tietojen julkaisemiseen